dijous, 11 de juny del 2009

Organització d'autobusos al FESLLOCH '09!

El CSA La Lloca de Canals (La Costera) està organitzant una sèrie d'autobusos per acudir al FESLLOCH 2009. Els autobusos eixirien de La Costera, i passarien per La Vall d'Albaida, La Ribera, i si hi ha demanda, per l'Horta. Degut als problemes per a l'autogestió, hem obert una nova línia per conseguir els diners que ens calen per seguir funcionant.

D'aquesta manera, si vens amb els nostres autobusos, estàs donant suport a l'autogestió d'un espai alliberat com és "La Lloca" i ajudaràs a pagar les multes imposades a 4 joves de la comarca per enganxar cartells del 25 d'abril. El preu no està encara clar. Dependrà de la demanda que rebem, però sempre intentarem que siga el més econòmic possible.

Per a les primeres reserves podeu dirigir-vos al correu csalalloca@hotmail.com, informant del nombre de persones i la localitat. Vos respondrem explicant-vos la manera de pagament i tota la informació necessària.

L'organització d'aquestos autobusos compta amb el total suport d'Escola Valenciana de La Costera, organitzadors de La Gira i el Feslloch.

Per l'autogestió i per la nostra cultura: VINE AL FESLLOCH AMB EL CSA "La Lloca"!