dilluns, 5 de juliol del 2010

Una trentena de persones es concentren a Xàtiva contra la Reforma Laboral

El passat divendres 2 juliol, convocades per les Assemblees de Joves de La Costera, l’Escarot i Cremats, i pel col·lectiu CaMot, una trentena de persones es van donar cita a partir de les 20h davant l’ajuntament de Xàtiva, per protestar contra la nova reforma laboral aprovada per l’executiu espanyol.

L’acte es va allargar uns 40 minuts, durant els quals es van repartir més d’un centenar de pamflets, en els quals s’exposaven els motius del rebuig frontal al que suposa un atac greu als drets i interessos de la classe treballadora de la comarca i del país. L’acte va finalitzar amb la lectura del manifest per part d’una companya i un company de les Assemblees de Joves.

Els col·lectius convocants denunciem que la nova reforma suposa un nou retrocés històric en els drets dels i les treballadores, facilitant l’acomiadament, donant més poder als empresaris i augmentant la temporalitat i la precarietat, especialment entre la joventut. Per això, exigim l’aturada immediata de la reforma laboral i el control del sector productiu i financer per a poder construir un sistema econòmic que responga a les necessitats dels i les treballadores de la comarca i del país.

Des de La Costera, no a la Reforma Laboral!

L’Escarot, l’Assemblea de Joves de La Costera

Jovescostera.ppcc.cat

lescarot@cajei.cat

1 comentari:

CNT La Costera-La Vall d'Albaida ha dit...

El Dijous 17N a les 18h, la CNT la costera-la vall d'albaida és concentrara davant les portes de l'ajuntament de Xàtiva. Ja que ens apropem al 20N, no volem deixar enrere les jornades de lluita cap a la vaga general, no volem acudir a les urnes per a mendigar el que es nostre, no volem delegar amb ningú la nostra vida. Ho tenim ben clar que mane qui mane sempre ens toca pagar a la classe treballadora, sempre ens retallaran a nosaltres i sempre reprimiran als de sempre.

SI NINGÚ TREBALLA PER TU, QUE NINGÚ DECIDISCA PER TU.
AMB LA CLASSE TREBALLADORA NO ES JUGA.

ABSTENCIÓ ACTIVA CAP A LA VAGA GENERAL.