dilluns, 28 de desembre del 2009

1er ANIVERSARI DEL CSA "LA LLOCA"!!

Des del CSA "La Lloca" de Canals hem organitzat diverses activitats per al dia 2 de gener per tal de celebrar el nostre 1 aniversari. La programació està dividida en dos parts, la vesprada i la nit, amb dos cartell diferenciats. A la vesprada, estarem al carrer, a la Plaça del Pont del Riu, on es realitzaran diverses mostres de cultura popular (dolçaines, tabaleters, correfocs, dances, pirotècnia,...), amb l'actuació per confirmar d'un artista tradicional de la comarca. En acabant, es realitzarà la lectura d'un comunicat arran del primer any de vida del Centre Social Autogestionat "La Lloca". L'acte conclourà al so de la Muixeranga i d'una traca final.

Col·lectius i artistes confirmats--> CORREFOCS AMB CORRELLOPS (VILALLONGA) I FEM FREDAT (SIMAT DE LA VALLDIGNA) | CASTELLERS DEL BALL DE LOCOS D'OLLERIA | DOLÇAINERS I TABALETERS DE CANALS |

Per la vesprada, a les 20h, ja al Centre Social, hi haurà una taula redona al voltant d' "El paper del centre social al poble i la comarca", amb participació de diferents col·lectius i gent involucrada en projectes similars. L'assistència és lliure per al públic en general. En acabar, hi haurà un sopar al mateix centre, amb entrepans, picadeta i beguda, tot a un preu popular. Les activitats conclouran amb una mostra de música electrònica de DJ Aiko (del col·lectiu Ribera Junglists), que punxarà durant dos hores el millor drum'n'bass, jungle i reggae.

La informació actualitzada d'última hora la podreu consultar a jovescostera.ppcc.cat o coneixercanals.com.

Vos esperem a tots i totes!