dilluns, 27 d’abril del 2009

Autobusos per a la manifestaciò del 9 de maig a València

COMARCA DE LA VALL D’ALBAIDA I LA COSTERA:
CONTACTAR AMB EL CASAL D’ACPV DE LA VALL D’ALBAIDA (valldalbaida@acpv.cat; 96 238 92 91).
Rutes orientatives de la Vall d’Albaida i la Costera
Ruta 1. BOCAIRENT – ONTINYENT – VALÈNCIA

Ruta 2. ALBAIDA – L’OLLERIA – VALÈNCIA
Ruta 3. MOIXENT – CANALS – XÀTIVA – LA LLOSA DE RANES - VALÈNCIA
Ruta 4. CATELLÓ DE RUGAT – BENIGÀNIM – QUATRETONDA - VALÈNCIA

5 comentaris:

Zònia ha dit...

la ruta 4 és la bona :P

UpM ha dit...

SEGUIU TOTA L'ACTUALITAT DES DE L'ESQUERRA A UN POBLE MILLOR LA WEB LIDER DE LA COSTERA: ELS INSULTS DE RUS ALS PROFESSORS I PARATS I LA POL.LEMICA COALICIO DE GOVERN PSOE -PP DE CANALS

UpM ha dit...

Joan Carles Pérez Pastor es el regidor del Bloc de Canals. Després de dos anys del present mandat, el jove regidor nacionalista veu amb estupor una coalicio de govern inèdita al Pais Valencià entre el PSOE i el PP de Canals. Se la mira, pero, encara no li ha vist els avantatges que li pot donar, sols hauria d'aturar-se una mica per a reflexionar l'estratègia politica a seguir. En primer lloc, Joan Carles ha de començar a treballar si vol revalidar el BLOC l'actual regidor a les properes eleccions, en segon lloc, el cami està prou obert per tal d'acturar i aconseguir encara més vots que li puguen donar un altre regidor. Ens expliquem, Joan Carles i el seu partit a Canals pot arreplegar un vot descontent del PSPV contrari a la coalicio de govern PP- PSOE, ho pot fer de moltes formes per tal d'evitar l'abstencio: denunciant l'existència d'eixe govern bipartit, incidir en el gir a la dreta dels socialistes (fàcilment assumible i creïble eixe gir, donat el perfil dels candidats i de la direccio politica actuals) i en tercer lloc, movilitzar col.lectius de votants que abans s'identificaven amb el PSOE o EU i ara estan molt desenganyats de l'actual partit socialista a la poblacio. Es un treball que pot ser més fàcil del que pensa; la premsa no escatimarà esforços per publicar les seues denuncies i propostes, aixi com les seues actuacions al front del seu grup a l'oposicio: les connivències entre els socialistes de Canals i el populars, la sumissio que el PSPV protagonitza al consistori i els beneficis que per al PP tindrà de cara 2011 eixa coalicio, amb la futura majoria absoluta de la dreta en l'horitzo més inmediat. En definitiva Joan Carles pot convertir-se en un referent moral de l'esquerra en la poblacio i aixo no es gens desdenyable.

UpM ha dit...

http://www.unpoblemillor.net

difoneu la pagina mitjançant un ellaç i envieu-nos totes les activitats que feu gracies companys

el setial ha dit...

Mireu de fer-se ressó de la convocatòria de l'ESQUERRA INDEPENDENTISTA per la manifestació del proper dissabte 9 de maig de 2009.

Us deixem enllaç amb cartelleria on ja us hem citat
http://www.llibertat.cat/content/view/5374/1