dilluns, 23 de març del 2009

Mig any de "La Lloca", mig any construint alternatives!

Aquest final de març, el Centre Social Autogestionat "La Lloca" cumplix 6 mesos obert i en funcionament. Han sigut un mig any de despertar consciències i de replegar gent que anava desperdigada, de revifar plantejaments quasi oblidats. Plantejaments com la construcció d'espais alliberats, d'alternatives reals al que el mateix sistema ens ofereix. I encara ens queda molt per fer!

Per això volem convidar a tots aquells que s'han passat en algun moment per "La Lloca", ja siga a una xerrada, un concert, un debat, un teatre, o simplement a llegir o fer una xarradeta; a que s'arrimen al sopar i concert de celebració que tindrà lloc aquest dissabte 28 de març al Centre.

21:30 hores SOPAR per l'autogestió!

22:30 hores CONCERT d' SKALINGRAD i INSURGENTS


El preu del sopar oscil·larà com sempre entre els 3 i 5 euros, 2 euros si et portes el teu entrepà, i només vols picadeta i beguda.

El concert serà un tant especial, perquè suposa també la tornada als escenaris d'SKALINGRAD, després de 10 mesos sense concerts. A la nova formació d'aquest grup de l'Horta, s'han afegit a més components de Canals. Ens portaran preparat un concert sense descans que viatjarà del reagge a l'ska, passant pel rock i el punk, amb alguns detalls hardcore. Una música viva i acurada amb unes lletres potents, i amb algunes sorpreses com versions de cançons de Boikot i Los Muertos de Cristo. Estaran acompanyats del grup INSURGENTS, que torna al Centre Social per tornar a deleitar-nos amb música reivindicativa, i amb algunes versions importants a que ens tenen acostumats.


En definitiva moltes gràcies a totes i a tots, i a seguir treballant per una comarca viva i combativa!

D'altra banda, el mateix dissabte per la vesprada, hi ha a València una manifestació contra la crisi i el capitalisme, a la qual vos animem a participar a tots aquells que pugueu. Si voleu anar a la manifestació de València i també al sopar i/o als concerts, podeu estar allí a les 18:00 h a la plaça Sant Agustí, per a després agafar el tren cap a l'Alcúdia de Crespins a les 20 h per arribar al sopar, o a les 21:00 o 21:30 per arribar als concerts.

Cartell i pamflet de la manifestació.

1 comentari:

Compadreo Rock ha dit...

Enhorabona compadres, pel treball realitzat durant aquestos últims sis mesos i per fer de la creativitat i la iniciativa alternatives un mitjà de expressió lliure i conscient. Feu una tasca no molt valorada i ignorada per alguns que, no obstant aixó, porta a que sigau endavant amb més ímpetu si cap. Seguiu aixi i que nos vos callen mai. Salut!